Ce este social media marketing?

Social Media Marketing ( SMM ) este o metoda de promovare foarte vasta deoarece se bazeaza pe site-uri de socializare precum Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, YouTube etc. Utilizarea acestor site-uri de socializare in scopuri de marketing prezinta posibilitatea de a contacta si interactiona cu utilizatori la un nivel mult mai personal decat formele traditionale de marketing. Marketing-ul evolueaza si Social Media Marketing este viitorul. Marketing-ul traditional nu mai este de ajuns pentru a obtine rezultate pentru ca “toata” lumea este pe internet. In ziele noastre daca nu esti pe internet nu existi! Internetul iti ofera tie si afacerii tale posibilitatea sa ajungi in fata ochiilor unui numar mult mai mare de potentiali clienti.

Social Media Marketing si Retele Sociale

social-networking

In ultimii ani a devenit tot mai importanta prezenta pe retelele de socializare precum Facebook, Twitter, LinkedIn etc. Pe langa aceste retele de socializare mai exista si alte retele specializate unde plasarea unor produse sau servicii poate sa iti aduca rezultate.

Social Media Marketing si Blog-uri

images

Blog-urile reprezinta o alta oportunitate prin care putem sa iti facem cunoscute produsele sau serviciile tale. La fel ca ziarele sau revistele, blog-urile cunoscute pot posta pareri sau recenzii asupra diverselor produse sau servicii pe care le comercializezi.

Social Media Marketing si Youtube

youtube-channels-by-navigator-marketing

YouTube-ul este una din cele mai eficiente metode de promovare din Social Media Marketing. Multe campanii de marketing sunt axate in jurul video-urilor “virale” de pe YouTube. Desi aceste campanii sunt scumpe si necesita mult timp, au un impact ridicat.

© 2016 WextGen Solutions. Toate drepturile rezervate.

Couldn't select database 2