De ce sa aleg promovare SEO Off-Site?

Fara promovare SEO Off-Site sansela tale de a aparea in primele pagini Google sunt extrem de reduse. Te-ai speriat? Nu trebuie. Noi te putem ajuta ca sa ajungi in primele rezultate Google. Mai jos vei gasti o descriere mai detaliata a procesului de promovare.

Merita sa investesc intr-o campanie SEO Off-Site?

Raspunsul este DA! Fara o promovare SEO Off-Site este extrem de dificil sa ajungi in primele pagini google fara sa trebuiasca sa investesti intr-o campanie Google Adwords. Ce este diferit fata de Google Adwords? Pozitia constanta in pagina. O campanie bine facuta si intretinuta te mentine in primele pagini cu costuri fixe 24/7. Daca nu ne atingem targetul propus in bugetul alocat iti garatam contractual ca scoatem bani din buzunar pana cand te ducem unde ti-am promis. De ce am plati noi bani in locul tau? Pentru ca daca ti-am promis ca vei avea vizibilitate in Google o vei avea. Daca te-am convins nu ezita sa ceri o oferta.

Cat dureaza o campanie de SEO Off-Site?

Durata campaniei difera in functie de buget si de cuvintele cheie. Daca bugetul este modest si cuvintele de cautare alese au o dificultate Medium –  High campania poate sa dureze intre 3 si 6 luni de zile pentru ati putea garanta vizibilitatea convenita de comun acord la inceputul campaniei. Daca bugetul este mai mare, rezultatele pot fi vizibile intr-o perioada mult mai scurta de timp.  De asemenea daca dificultatea cuvintelor este Low putem sa avem rezultate intr-o perioada de timp mai scurta. Nu te sparia. Inainte de semnarea contractului vom face o analiza amanuntita a site-ului tau si iti aproximam rezultatele, astfel incat sa sti si tu unde poti sa ajungi cu bugetul pe care il ai.  In cazul in care bugetul este prea modeste pentru rezultatele dorite iti vom spune si vom cauta impreuna alte posibilitati de promovare ale site-ului tau. Exista posibilitati de promovare pentru orice buget.

De ce sa nu merg doar pe campanie Google Adwords?

Pentru ca la o campanie adwords apari in primele rezultate doar atata timp cat iti permite bugetul. De exemplu: Daca ai alocat un buget zilnic de 50 de lei / zi, inseamna aproximativ 1.500 de lei / luna. Cu un Buget de 50 lei / zi poti sa stai in prima pagina 1 ora sau o zi. Ce influenteaza timpul? Costul pe click. Pe cuvintele cheie care aduc si conversii costul pe click poate sa fie foarte mare ( pe diferite cuvinte 1 click = 10 lei). Merita 50 de lei 5 click-uri? Probabil 3 click-uri sunt date de catre competitorii tai care incearca sa-ti termine bugetul cat mai repede ca sa te scoata din rezultatele de cautare.

Faceti campanii SEO Off-Site in directoare?

Categoric NU! Majoritatea advertorialele vor fi publicate pe site-uri din acelasi domeniu sau apropiate de domeniul tau de activitate pentru a maximiza rezultatele. Vor fi publicate si pe alte site-uri care au domain authority si page authority mare dar focusul nostru principal sunt site-urile din aceiasi nisa. Varianta de SEO in directoare se mai practica pe la noi si poate sa aduca rezultate pe termen scurt. Pe termn lung sunt nocive si vor duce la penalizarea site-ului tau de catre motorul de cautare Google. Scoaterea penalizarii din google este un proces dificil si costisitor pentru ca trebuie scoase toate linkurile “nocive” de pe site-urile care au provocat penalizarea.  Trebuie luata legatura cu toti proprietarii acestor site-uri si “negociata” scoaterea link-urilor. Este o munca in plus pentru ei si majoritatea nu o vor face pe gratis. Chiar si identificarea proprietarilor unui site constituie o provocare.

Care este pretul unei campanii SEO Off-Site?

Campaniile pe care le desfasuram pleaca de la 200 EUR. De ce 200 EUR? Pentru ca nu va putem garanta vizibilitate in motorul de cautare Google cu mai putin. O mare parte din banii pe care ii platesti pe campanie se duc pe advertoriale, comunicate de presa si link-uri. Costa crearea advertorialului si publicarea lui. Pe unele site-uri cu autoritate mai mare postarea unui advertorial poate costa intre 30 – 100 EUR / luna. Un singur link nu te ajuta sa cresti in motoarele de cautare. Incercam sa-ti postam cat mai multe advertoriale si cat mai multe linkuri pe site-uri care iti pot aduce vizibilitatea mult dorita.

Pot sa platesc campania dupa ce vad rezultatele?

Din pacate nu. SEO este un serviciu care ne costa foarte mult si pe noi. Cea mai mare parte din buget este reinvestita pentru a ajunge la vizibilitatea propusa. Nu esti convins ca putem sa-ti ridicam site-ul? Poti sa ne testezi. Iti oferim posibilitatea sa ne testezi cu doar 50 EUR. Daca in decurs de o luna nu se vede niciun rezultat si site-ul stagneaza iti dam banii inapoi. Nu iti putem oferi rezultate in primele pagini dar daca se vede ca site-ul este in ascensiune inseamna ca ceea ce facem functioneaza si ca poti avea incredere in noi. Cum sti daca ai crescut? La inceputul fiecarei campanii facem un audit si iti vom arata exact unde se afla site-ul tau in acel moment. Inca nu esti convins? Iti oferim si optimizarea SEO On-Site GRATUIT la inceputul campaniei.

Este pasiune si nu doar munca!

Clientii nostri sunt prietenii nostri. Pe langa dezvoltarea site-ului iti mai putem oferi si alte servicii.

SEO Off-Site

SEO Off-Site se realizeaza prin publicarea de articole si comunicate de presa, deoarece acestea ofera o descriere mai detaliata a serviciilor sau produselor pe care doresti sa le promovezi. Pe langa articole si comunicate de presa se face si o campanie de backlink-uri. Relevanta backlink-urilor este mai mare daca sunt adaugate in articole decat daca sunt introduse in footer sau sidebar. Pozitiile pe care le vei avea vor fi estimate in functie de bugetul pe care vrei sa-l investesti.

Campanii Google Adwords

Campaniile Google Adwords iti permit afisarea site-ului tau deasupra sau in dreapta rezultatelor de cautare organice. Reclamele Google Adwords sunt reclame text, care apar in rezultatele Google sau reclame de tip banner care apar pe site-uri care sunt partenere Google. Tot ce trebuie sa faci este sa ne aloci un buget pe care vrei sa-l investesti in campanie si ne ocupam noi mai departe de setarea si de monitorizarea ei. Google Adwords este cea mai rapida metoda prin care poti sa apari in primele rezultate google.

Campanii Social Media

Campaniile Social Media ofera companiilor o metoda foarte eficienta de a intra in contact cu clientii lor, sau de ce nu, cu noi clienti. Facebook, Twitter sau Youtube sunt site-uri care au un numar foarte mare de vizitatori si este obligatoriu ca si brandul tau sa aiba o prezenta in aceste site-uri. Campaniile Social Media sunt viitorul! Noi iti administram toate paginile de socializare si publicam continut nou si relevant pentru a atrage cat mai multi clienti.

De ce sa ne alegi pe noi?

  • Lucram la proiect pana cand esti multumit.
  • Ne dorim o colaborare de lunga durata.
  • Avem peste 7 ani experienta in online.
  • Clientul este prietenul nostru.
  • Oferim seriozitate si profesionalism.

Vrei sa stii mai multe despre noi?

Suntem o echipa de specialisti in webdesign si programare care stie cat de important este un site pentru o afacere de orice fel. Avem peste 100 de proiecte la care am lucrat de-a lungul anilor, de aceea inainte de a fi colegi suntem prieteni si la fel ne tratam si clientii.

Ceea ce conteaza pentru noi este sa fim noi multumiti de munca pe care o prestam, pentru ca in acest fel, clientii nostri vor fi cu adevarat incantati de rezultatul final. De asemenea stim ca ceea ce conteaza este parerea ta. Noi suntem doar instrumentul prin care oricine isi poate crea propriul site dupa propriile dorinte.
Daca nu sti exact ce vrei, noi venim cu ideei, dar intotdeauna, tu vei avea ultimul cuvant, pentru ca, viitorul tau site te va defini atat pe tine cat si afacerea pe care o detii.

© 2016 WextGen Solutions. Toate drepturile rezervate.

Couldn't select database 2