Ce este Google AdWords?

Google AdWords este programul de publicitate online oferit de Google, care va permite sa va dezvoltati afacerea in online. Programul AdWords ofera posibilitatea targetarii anunturilor dupa diferite criterii, astfel mesajul tau ajunge exact la clientii pe care ii cauti.

Cu ajutorul acestui program puteti atrage utilizatori atunci cand acestia cauta un anumit cuvant cheie sau o anumita expresie sau cand navigheaza pe site-uri cu continut asemanator cu al tau. Anuntul poate sa apara in motorul de cautare Google sau pe site-urile partenere Google.

 

google-adwords-your-ad

Anunturile apar in Google sau pe site-urile partenere.

images

Utilizatorii dau click pe anunturi si intra pe site-ul tau.

images

Se stabileste o legatura intre utilizatori si site-ul tau.

De ce sa folosesc Google AdWords?

In primul rand pentru ca este o metoda excelenta pentru a aduce rapid vizitatori targetati pe site-ul tau, pentru a promova produsele sau serviciile pe care le oferi.

Anuntul tau ajunge la utilizatori exact in momentul in care acestia cauta produsele sau serviciile pe care le oferi. Prin urmare, este foarte probabil ca acestia sa dea click pe anuntul tau.

Ai un control exact asupra bugetului pe care vrei sa-l investesti. In cazul “licitarii” cost pe click ( CPC ), esti taxat numai in momentul in care utilizatorul da click pe anuntul tau, nu si cand apare anuntul. Ai la dipozitie mai multe optiuni de licitatie dintre care tu poti sa o alegi pe cea care ti se potriveste cel mai bine. Tu decizi suma pe care vrei sa o investesti lunar si nu vei fi taxat niciodata peste suma respectiva.

 

Care este diferenta intre trafic organic si trafic platit?

  • Traficul organic provine din cautarea unor cuvinte cheie pe un motor de cautare si accesarea de catre utilizatori a link-urilor oferite de aceste rezultate.
  • Traficul platit provine din cumpararea anunturilor Google AdWords, care genereaza rezultate mai rapid dar necesita un buget permanent pentru a aparea in rezultatele Google platite.

Ambele variante de mai sus sunt considerate generatoare de lead-uri, asta insemnand potentili clienti.

© 2016 WextGen Solutions. Toate drepturile rezervate.

Couldn't select database 2