Crearea unui site pas cu pas

Procesul de creare are niste pasi bine definiti. Mai jos gasesti detaliile exacte legate de fiecare etapa.

Venim cu ideea

Analizam punctele slabe si punctele tari ale website-ului tau in comparatie cu principalii tai competitori si venim cu ideea de grafica.

Legam site-ul cu panoul de administrare

Dupa ce terminam proiectarea, incepe testarea site-ului. Ne asiguram ca site-ul tau functioneaza in parametrii normali. In aceasta etapa mai facem si mici modificari.

Realizam sau modificam grafica

Alegem de comun acord o grafica sau o realizam (in functie de pachet) si trecem prin ea ori de cate ori este nevoie pana ajungem la varianta care ti-o doresti.

Testam website-ul

Dupa ce terminam proiectul incepe testarea lui. Ne asiguram ca site-ul tau functioneaza in parametri normali. In aceasta etapa mai facem si mici modificari.

Pregatim panoul de administrare

In functie de pachetul si de platforma aleasa instalam / realizam panoul de administrare pe server. In aceasta etapa proiectul incepe sa prinda forma dorita.

Predam proiectul la cheie

Felicitari! Noul site este gata si asteapta cu nerabdare viitori tai clienti. Site-ul este perfect functional!

Daca vrei un website de orice fel, noi te vom ajuta. Adevarul este ca indiferent de mediul de business din care faci parte, sa faci parte din mediul online este o conditie obligatorie. Pana la urma, peste 90% din potentialii tai clienti vor afla despre serviciile tale direct de pe internet. Daca nu esti online, nu vei avea la fel de multi clienti. Totul se reduce la aceasta ecuatie foarte simpla.

De aceea, noi venim cu patru oferte diferite care convin oricarei companii, indiferent de marime, buget sau alte variabile.


Este pasiune, nu doar munca!

Clientii nostri sunt prietenii nostri. Pe langa dezvoltarea site-ului oferim si alte servicii conexe.

De ce sa ne alegi pe noi?

  • Lucram la proiect pana cand esti multumit.
  • Ne dorim o colaborare de lunga durata.
  • Avem peste 7 ani experienta in online.
  • Clientul este prietenul nostru.
  • Oferim seriozitate si profesionalism.

Vrei sa stii mai multe despre noi?

Suntem o echipa de specialisti in webdesign si programare care stie cat de important este un site pentru o afacere de orice fel. Avem peste 100 de proiecte la care am lucrat de-a lungul anilor, de aceea inainte de a fi colegi suntem prieteni si la fel ne tratam si clientii.

Ceea ce conteaza pentru noi este sa fim noi multumiti de munca pe care o prestam, pentru ca in acest fel, clientii nostri vor fi cu adevarat incantati de rezultatul final. De asemenea stim ca ceea ce conteaza este parerea ta. Noi suntem doar instrumentul prin care oricine isi poate crea propriul site dupa propriile dorinte.

Daca nu sti exact ce vrei, noi venim cu ideei, dar intotdeauna, tu vei avea ultimul cuvant, pentru ca, viitorul tau site te va defini atat pe tine cat si afacerea pe care o detii.

© 2016 WextGen Solutions. Toate drepturile rezervate.

Couldn't select database 2