La ce te ajuta un magazin online?

Prin intermediul unui magazin online poti sa-ti faci accesibile produsele tale oriunde in lume. Nu mai esti limitat doar la clientii care iti intra pe usa magazinului zi de zi. Peste 3 miliarde de oameni folosesc internetul in lume, asta insemnand ca piata de desfacere si potentialul unui magazin online sunt foarte mari. Afla mai jos ce functionalitati are un magazin online!

Sistem avansat de conturi clienti

Poti sa afli in orice zi si la orice ora informatii despre clientii tai. Cati clienti ai avut, cate comenzi au facut fiecare, ce produse i-au interesat. Este foarte important sa ne cunoastem cumparatorul ca sa stim cui si ce vindem. O baza de date cu clienti este foarte utilia daca vrem sa facem o campanie de email-uri pentru ca stim exact produsele care l-ar putea interesa pe client.

Monitorizarea comenzilor

Platformele pe care le dezvoltam ofera toate informatiile de care ai nevoie pentru a onora o comanda. Vei putea sa vezi cate comenzi au fost facut pe diferite perioade de timp, ce incasari ai avut, ce incasari urmeaza sa ai si multe altele. Un alt beneficiu foarte important este ca toate informatiile sunt la un loc si nu trebuie sa pierzi timp cautand prin excel-uri sau prin hartii ca sa vezi cine a platit si cine nu.

Stocuri

Panoul de administrare iti ofera in timp real situatia stocului de produse. Este usor pentru tine sa sti cand se termina un produs si cand trebuie reinoit stocul. Poti sa vezi exact ce se vinde si ce nu. In cazul produselor care nu se vand se pot adauga in sectiunea de promotii sau se pot promova mai intens pe prima pagina. Sistemul te notifica in cazul in care un produs urmeaza sa ramana fara stoc si poti sa iei masuri.

Este pasiune si nu doar munca!

Clientii nostri sunt prietenii nostri. Pe langa dezvoltarea site-ului iti mai putem oferi si alte servicii.

SEO Off-Site

SEO Off-Site se realizeaza prin publicarea de articole si comunicate de presa, deoarece acestea ofera o descriere mai detaliata a serviciilor sau produselor pe care doresti sa le promovezi. Pe langa articole si comunicate de presa se face si o campanie de backlink-uri. Relevanta backlink-urilor este mai mare daca sunt adaugate in articole decat daca sunt introduse in footer sau sidebar. Pozitiile pe care le vei avea vor fi estimate in functie de bugetul pe care vrei sa-l investesti.

Campanii Google Adwords

Campaniile Google Adwords iti permit afisarea site-ului tau deasupra sau in dreapta rezultatelor de cautare organice. Reclamele Google Adwords sunt reclame text, care apar in rezultatele Google sau reclame de tip banner care apar pe site-uri care sunt partenere Google. Tot ce trebuie sa faci este sa ne aloci un buget pe care vrei sa-l investesti in campanie si ne ocupam noi mai departe de setarea si de monitorizarea ei. Google Adwords este cea mai rapida metoda prin care poti sa apari in primele rezultate google.

Campanii Social Media

Campaniile Social Media ofera companiilor o metoda foarte eficienta de a intra in contact cu clientii lor, sau de ce nu, cu noi clienti. Facebook, Twitter sau Youtube sunt site-uri care au un numar foarte mare de vizitatori si este obligatoriu ca si brandul tau sa aiba o prezenta in aceste site-uri. Campaniile Social Media sunt viitorul! Noi iti administram toate paginile de socializare si publicam continut nou si relevant pentru a atrage cat mai multi clienti.

Oferiti mentenanta?

Bineintels. In cazul in care nu te descurci cu adaugare sau modificarea continutului din site iti oferim si posibilitatea contractarii unui serviciu de mentenanta. La activarea serviciului de mentenanta iti oferim GRATUIT Web Hosting pentru site-ul tau.

Iti faci griji in legatura cu plata?

Plata poate fi esalonata pe o perioada mai lunga de timp, astfel incat sa nu trebuiasca sa faci un efort financiar pentru schimbarea website-ului. Noi ne dorim sa avem o colaborare cat mai lunga si sa crestem impreuna in lumea online-ului. Pentru noi un client este ca un prieten.

Cat dureaza realizarea proiectului?

In functie de pachetul ales proiectul poate fi finalizat in minim 5 zile lucratoare. In aceasta perioada alegem grafica, iti aranjam continutul in site si impreuna cu tine facem site-ul sa arate exact cum ti l-ai imaginat. Este important sa ai un site care sa-ti placa.

© 2016 WextGen Solutions. Toate drepturile rezervate.

Couldn't select database 2